El PP intenta boicotejar les festes de La Real (balanç d’un dissabte combatiu, II)

L'horabaixa d'ahir hi havia l'altre acte 'calent' de l'agost, les festes de Sant Bernat de La Real, que el PP cada any intenta rebentar amb la seva romeria de partit quan saben que allà no els hi volen, a no ser que tornin enrere la construcció de l'hospitalAhir no va ser una excepció. Els del PP arribaren en comitiva, i se trobaren un grup d'unes 200 persones, membres de la plataforma Salvem La Real, i un grup important de joves, que no els deixàrem passar. La consigna era que els regidors no podien entrar (no ens val la seva hipocresia), i que no acceptàvem aquesta romeria imposada, intent de substituir les festes tradicionals.
 

[@more@]

La batlessa Cirer va tenir la decència de no venir amb la romeria, i evitar així incidents importants. En canvi, els seus regidors se mostraren cabotes, però després d'unes petites empentes entre els dos grups, decidiren partir. Els romeus volgueren passar (amb l'inefable Tolo Güell al capdavant), però tanmateix hagueren de cedir i amollar les canyes i els mocadors per entrar: vestit de pepero, perquè ens insultin, a La Real no s'hi entra.

Per part del PP se va cercar la provocació en tot moment -i sempre n'hi ha qualcun que hi cau-, la seva caparrudesa és admirable, però la nostra no ho és manco. L'any que ve voldran tornar, però ho faran amb la coa entre les cames i el cul a la cadira de l'oposició. No hi haurà empentes, sinó rialles: la befa que els farem.

Fins l'any que ve!

P.D.: També vaig fer un parell de fotos que podeu veure aquí. I en Pep Torró, que se veu que va fer el mateix itinerari d'ahir que jo, també n'ha penjades unes quantes.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.