Sobre el blocaire

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l’Escola Superior de Música de Catalunya, en l’especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d’abril de 1985. De ben petit m’ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar… Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d’estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l’Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Sobre el blocaire

  1. それが順法、ガーデンコードイブニングドレスには、ホット太字ボヘミアンスタイルから、結婚式ドレスを心配する様々な形態を変更することができますようにドレス通販綿生地は、他の材料よりもドレスアップする必要はありません、あるいは中国のチャイナドレスを短く、すべてを。

Els comentaris estan tancats.