Hi tornam amb el polígon i altres herbes

El darrer plenari de l'Ajuntament de Bunyola va ser esperpèntic… o molt autèntic: vàrem conèixer la cara 'autèntica' del grup popular local. Però els feixistes no ens fan por, i tampoc ens guanyen de caparruts, i per mostra, avui vespre tornarem a presentar els mateixos temes que fa dos mesos. Així, avui hauran de demostrar, els del PP i els d'AVI, sobretot aquests darrers, si realment estan en contra el famosíssim polígon o no. Això si ens en deixen parlar, és clar… La setmana passada, per cert, al ple de l'ELM de Palmanyola, el PSOE va presentar aquesta nostra moció -en bilingüe…-, amb l'abstenció de la representant avienca. Avui tenen la darrera oportunitat de fer creure als seus votants, a la seva gent, i a tothom de Bunyola, que no són uns mentiders. A mem si poden més els principis electorals o la cadira que tan gustosament els paga el PP…
 

[@more@]

També sabrem si la voluntat del batle de convocar un ple extraordinari per tractar el tema del fems, com va dir en la darrera sessió -abans de vetar-nos-, és certa o no, o si és una mentida més (apostes?). Per nosaltres no quedarà. Per mentides, per cert, les que va dir el regidor d'Urbanisme ara fa quatre mesos, quan es va comprometre a arreglar el catastròfic carrer de Santa Catalina Thomàs, i en lloc d'això, hem arribat al punt que una veïnada ha denunciat la Sala per una torçada de peu per culpa dels clots i els foradots.

I perquè el temps no sigui una excusa, presentam una proposta per canviar la periodicitat dels plens: de cada dos mesos a cada mes. Així agilitzarem els debats i els temes per tractar, que n'hi ha molts, maldament l'equip de govern no ho cregui o no ho vulgui saber. Com per exemple, explicar que passa amb el poliesportiu (què passa????)…

Veurem quina cara, si la intolerant o la simpàtica -o l'esperpèntica- ens mostren avui els del PP i AVI.

P.D.: Pareix que s'ha arreglat el tema de la Coalició amb el seny del PSM. Amb ells, Entesa i Esquerra, la influència d'UM hauria de quedar més que disminuïda. En tot cas, sort d'això, que la farà més digerible, ja que per exemple a Bunyola no ens vèiem -ni veim- fent campanya amb els regionalistes.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Hi tornam amb el polígon i altres herbes

Els comentaris estan tancats.

Hi tornam amb el polígon i altres herbes

El darrer plenari de l'Ajuntament de Bunyola va ser esperpèntic… o molt autèntic: vàrem conèixer la cara 'autèntica' del grup popular local. Però els feixistes no ens fan por, i tampoc ens guanyen de caparruts, i per mostra, avui vespre tornarem a presentar els mateixos temes que fa dos mesos. Així, avui hauran de demostrar, els del PP i els d'AVI, sobretot aquests darrers, si realment estan en contra el famosíssim polígon o no. Això si ens en deixen parlar, és clar… La setmana passada, per cert, al ple de l'ELM de Palmanyola, el PSOE va presentar aquesta nostra moció -en bilingüe…-, amb l'abstenció de la representant avienca. Avui tenen la darrera oportunitat de fer creure als seus votants, a la seva gent, i a tothom de Bunyola, que no són uns mentiders. A mem si poden més els principis electorals o la cadira que tan gustosament els paga el PP…
 

[@more@]

També sabrem si la voluntat del batle de convocar un ple extraordinari per tractar el tema del fems, com va dir en la darrera sessió -abans de vetar-nos-, és certa o no, o si és una mentida més (apostes?). Per nosaltres no quedarà. Per mentides, per cert, les que va dir el regidor d'Urbanisme ara fa quatre mesos, quan es va comprometre a arreglar el catastròfic carrer de Santa Catalina Thomàs, i en lloc d'això, hem arribat al punt que una veïnada ha denunciat la Sala per una torçada de peu per culpa dels clots i els foradots.

I perquè el temps no sigui una excusa, presentam una proposta per canviar la periodicitat dels plens: de cada dos mesos a cada mes. Així agilitzarem els debats i els temes per tractar, que n'hi ha molts, maldament l'equip de govern no ho cregui o no ho vulgui saber. Com per exemple, explicar que passa amb el poliesportiu (què passa????)…

Veurem quina cara, si la intolerant o la simpàtica -o l'esperpèntica- ens mostren avui els del PP i AVI.

P.D.: Pareix que s'ha arreglat el tema de la Coalició amb el seny del PSM. Amb ells, Entesa i Esquerra, la influència d'UM hauria de quedar més que disminuïda. En tot cas, sort d'això, que la farà més digerible, ja que per exemple a Bunyola no ens vèiem -ni veim- fent campanya amb els regionalistes.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.