Canvi de servidor

Fa temps que Bloc.cat no funciona gaire bé. Entre això, i les ganes de millorar en la presentació del blog, la informació, etc., finalment m'he decidit a traslladar-me a WordPress.

Així per tant, la meva nova adreça serà:  http://notesdediari.wordpress.com/

Gràcies per acompanyar-me, i fins aviat.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Canvi de servidor

  1. Fa temps que Bloc.cat no funciona gaire bé. Entre això, i les ganes de millorar en lacheap mlb jerseys presentació del blog, la informació, etc., finalment m’he decidit a traslladar-me a WordPress.

Els comentaris estan tancats.