Espectacles surrealistes

Frases del día. Andreu Bujosa, concejal de Esquerra en el Ayuntamiento de Bunyola: "AVI ha tenido tres ocasiones para votar contra el polígono y no lo ha hecho". (DdM, 10/1/08). És clar que el nostre comunicat és en català… És el resultat del ple de dimarts, i sabem que no ha agradat gens al senyor Ildefonso que se'n faci aquesta propaganda, d'ell, però els fets són els fets: de les tres votacions sobre el tema del polígon (dues a Bunyola i una a l'ELM), els representants d'AVI no hi han votat a favor.
 

[@more@]

Al ple de l'altre dia, el polígon va ser l'excusa perquè el nostre batle i els seus mostrassin el seu particularíssim concepte de democràcia municipal. Fa dos mesos, amb aquest mateix concepte, ens impediren presentar la mateixa moció; dimarts provaren de desvirtuar-la presentant-ne una que ni havia estat entrada ni resgistrada ni informada per ningú: senzillament, volien que es discutís. O no: que els diguéssim que sí per la seva cara guapa (?).

Paraules del batle: 'volem abanderar la protecció del territori'. Més paraules: 'Bunyola s'ha de carregar tota la brutor de la incineradora' feta pel PP, però d'això el batle no se'n recorda… Finalment, després de l'esperpent, després de l'espectacle, després del happening de cinisime, i potser perquè la vergonya els superava a ells i tot, no els quedà més remei, a PP i AVI, permetre que s'aprovàs la nostra proposta amb la seva abstenció i el suport de tots els altres grups. Això sí, també s'hagué d'aprovar la seva, perquè no es dubti de qui comanda. Com va dir el portaveu del PSOE, tanmateix, 'els únic que presenten coses noves és Esquerra'. Idò això.

Pel polígon, surrealisme, per la resta, inutilitat: seguim sense saber què passa amb el poliesportiu, ni quan s'arreglarà el carrer de Santa Catalina Thomàs, ni si mai es fa comptes parlar del fems -o si la regidora pensa parlar mai-. Això sí, a di d'avui, sabem que PP i AVI com a mínim tenen un pleníssim sentit de l'espectacle; com a mínim ens entretenen.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.