Ansón, definitivament, sense ra(z)ó(n)

Llegint a Tribuna Catalana que n’Ansón deixa La Razón per culpa de les accions que té Planeta -propietària del diari espanyolíssim- de l’Avui, m’ha
vengut al cap la famosa portada que publicà l’"acadèmic" el dia després
de l’anunci de treva d’ETA al Principat de Catalunya, poc abans de les
eleccions espanyoles. Una portada que, sens dubte, passarà als anals
del periodisme:

[@more@]

No sé què en pensau, però jo la trob genial. I amb pistola i tot

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.