El Pont del Tren de Palma: no ho oblidam

El malaurat dia 6 de novembre de l’any passat, amb nocturnitat i alevosia, l’Ajuntament de Palma se va atrevir a esbucar
el pont del tren de l’arquitecte Bennàzar, una de les poques joies
modernistes de la ciutat. Tot per poder fer un nou accés "autopístic"
on hi havien promès un gran parc que fes de pulmó verd des de Son
Fuster al centre -i el pont, com que era estret, els molestava-.

[@more@]

Cada vegada que pas pel lloc on s’alçava, me ve al cap l’homicidi urbanístic que va ser la seva destrucció. Ara diuen, els mateixos que el tomaren, que va ser un error i que el volen reconstruir: idò ara no el volem si no és amb el parc!

D’aquell dia fatídic, en podeu veure les imatges que penjaren al seu bloc en Potti, Sa Talaieta Petita i en Cil Buele. Però si escric tot això és perquè avui m’ha arribat un correu amb aquest enllaç; gràcies, per tant, per aquest magnífic treball a en Toni Font, en Diego Villalonga, i a la feina incansable de la Plataforma pel Parc de les Vies.

És dur, però no podem defallir; com diu la gent de la Plataforma, tanmateix serà que sí: el pont tornarà, amb el parc…

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.