Ajuntaments .cat

Idò sí: com me deia un comentari al post anterior, bunyola.cat ja existeix; ja no importa que els companys del PSM ho duguin al ple. És la mateixa web que www.ajbunyola.net, la plantilla que el CIM va el·laborar pels pobles que no tenien web pròpia.

A més, resulta que, com a mínim, també són .cat les webs dels ajuntaments d’Artà (redireccionat), Porreres i Búger. I si no m’equivoc, fa poc l’ajuntament de Binissalem també ho va sol·licitar. Per cert: la UIB també ha demanat el domini .cat.

El que no entenc és com El Mundo només parla d’Inca i en canvi no ha ‘detectat’ aquests altres ajuntaments subversius…

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.