Grans solucions per a grans problemes

Tots els mallorquins sabem que una de les vies que aguanta més densitat de vehicles per hora de Mallorca és la que va de Bunyola a la vall d’Orient. Pareix mentida, però aquesta carretera, que fins no fa gaire era més aviat poc transitada i la delícia dels ciclistes, ara és una de les artèries viàries més importants de l’illa; basta passar pel poble per comprovar-ho: centenars i centenars de cotxes que cada dia pugen i baixen de la vall, milers i milers de persones que van i vénen d’Orient, un tràfic que mai s’acaba i que sempre té col·lapsat el centre de Bunyola. És per això que, per solucionar aquest problema, de cop tan urgent -no com altres ‘detallets’, com el de l’escola o de la bilbioteca-, que l’equip de govern pprogressista demanarà que se construeixi una variant, que parteixi de l’estació de tren, per descongestionar la carretera d’Orient, segons informa la Veu de Sóller.

[@more@]

Bromes a part, si no m’equivoc, el PP, en el seu programa electoral, ja pensava en aquesta variant, que estava inclosa dins l’anterior Conveni de Carreteres, i el qual el PSOE i Esquerra aturaren al Congrés -tot i que ja hem vist quin cas n’ha fet en Matas-. És clar que que el PP pensi en fer animalades no és cap novetat; malauradament, que l’equip de govern actual de Bunyola també hi pensi, per desgràcia dels bunyolins, tampoc ho és. El que sí que me sorprèn és que s’arribi i tal punt que uns i altres proposin la mateixa aberració -lògicament, la més devastadora possible, i també la més útil… per a segons qui-.

No vull que se me tracti d’elucubrador -com ja ha fet qualque regidor, lector d’aquest blog-, però m’agradarà veure com s’explica tot això des del PSM (els altres dubt que ho expliquin o s’hagin plantejat de fer-ho); és més, seria d’agrair que ho explicassin aquí mateix, amb un comentari, sense passar per cap filtre periodístic. Com en el cas del polígon (per cert, encara no han dit res!) si no ho fan, després que no se queixin si podem pensar -i criticar- que aquesta proposta és massa semblant a la del PP…

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.