En Mateu Crespí també se’n va

Ara mateix en Mateu Crespí acaba d’anunciar que també abandona el nou projecte. Una crisi en duu una altra, i així és impossible que el PSM se redreci. Així no és com s’estima un partit, pens jo. Ara tocarà començar de nou, però a veure si aquesta vegada ho redreçam entre tots.

Molta de sort per en Biel Barceló.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: En Mateu Crespí també se’n va

  1. A veure, si al final no queda ningu em podria presentar jo.

Els comentaris estan tancats.