Ja sé què en pensa el PSM del polígon

Ha costat mesos i discussions, en aquest mateix blog o pel poble, però a la fi sé què en pensa el PSM de Bunyola del possible polígon: hi estan en contra. I, pel que se veu, així ho digueren a la farsa de debat del poble que feren fa poc. Ja era hora! Si això m’ho haguessin dit de bon començament, haguéssim evitat malentesos i males cares.
Supòs que mai sabré el per què d’aquest ‘secretisme’ cap a jo -i
després queixar-se que dic mentides!- però en fí, és una bona notícia
saber que, definitivament, el PSM està contra el polígon. Enhorabona
pels companys pessemers. Llàstima que no poguem dir el mateix
del PSOE i Independents; d’UM no en podem esperar res més que ciment i
mangarrufes, per tant…

Impedim el maleït polígon. Salvem Mallorca!

P.D.: Si finalment, ara que s’estan el·laborant les NNSS, s’entra el
projecte del polígon, el PSM romprà el pacte? Seria el més coherent i
una digne despedida d’uns regidors i d’un partit que no se tornaran a
presentar.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.