Això governa Mallorca

He quedat de pedra.

El Diario de Mallorca publica avui aquesta
carta de l’amic Jaume i els companys dels Joves del GOB, sobre uns fets
que podríem qualificar de… del que sigui. Els qualificatius van a
compte de cadescú.

Jo els m’imaginava uns fatxes, però ni fins al punt de fer de pinxos bruts.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Això governa Mallorca

  1. Amadeu diu:

    Company Andreuet, el que diu en Biel Barceló no me ve gens de nou: si els militants del PSM fossin independentistes nacionals, estarien a Esquerra; de la mateixa manera, si el PSM tengués clar quin país vol i com el vol (lliure i sencer), els que ara militam a Esquerra seríem del PSM… A més, encara que sigui amb eufemismes ‘culturals’ i plurals, ja és molt que reconeguin els Països Catalans!

    En tot cas, company, trobes que això pot ser un problema seriós per a un possible pacte Esquerra-PSM? Jo pens que no.

Els comentaris estan tancats.