Informe sobre la destrucció de Mallorca

Llegiu l’informe del GOB sobre la destrucció de la nostra illa només en
aquesta legislatura. Fa feredat. O reaccionam o morim: dia 30 d’aquest mes, manifestació a Palma pel Parc de les Vies, i l’endemà, dia 1 de juliol, festa a Sa Pobla de la campanya Salvem Mallorca.

L’excusa no importa, el mal sempre és el mateix; el que importa és salvar Mallorca!

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.