Arribada al Senglar Rock

Arrib al Senglar Rock per començar el que ha de ser el meu projecte final, sobre la indústria musical catalana. El Senglar és la primera parada d’aquest estiu, on també tocarà visitar l’Acampada Jove de Sant Celoni, festivals del País Valencià (qualcú me’n pot suggerir qualcun?), Eivissa i Formentera, Menorca, i és clar, els concerts de Mallorca. Realment, pareix que serà un estiu mogut, de concert en concert, de festival en festival, d’un cap a l’altre del país, entre entrevistes als músics, promotors i públic: a tothom que, d’una manera o altra, forma part del gran món musical i singular que és la música popular en català.

[@more@]

Deu fer dues hores que som per aquí, pel recinte, al Parc de les Basses de Lleida –on, com se pot veure, hi ha instal·lat punts de connexió a internet-. El viatge ha estat esgotador, per massa llarg: travessar tot el Principat amb un trenet regional d’aquests que va a poc a poc, a poc a poc… és una experiència dureta. He arribat cansat, de seure i de dormir. Ara el problema que se’m planteja és aquest altre, el del dormir per aquí, ja que vengut tot sol i sense tenda, confiat que anava jo amb gent… Demà dematí miraré d’arribar fins a la ciutat, a veure si trob lloc a qualque alberg; tanmateix, ja ho he dit, la meva intenció aquí no és engatar-me i passar la nit de festa (encara que això també podria ser vist com una observació participant…), sinó recollir tantes de dades com pugui per a la meva recerca.

Demà seré per aquí tot lo dia, i dissabte, fins a l’horabaixa. Esper que amb dos dies hauré recollit dades suficients; veurem com anirà, aquest primer treball ‘a l’engrós’, perquè fins ara només havia fet treballets, i de coses més grosses les havia fet en grup. Aquest serà el meu primer gran treball d’investigació. Per ara, el que puc dir amb un primer cop d’ull és que hi ha molta de gent més jove que jo. Segur que la majoria hi estaran fins diumenge dematí; jo no. Són coses de l’edat, supòs…

Així que ja ho sabeu: si veis un al·lot amb ulleres, no gaire alt i amb barba d’un parell de dies, amb un quadernet i fent preguntes a la gent, aquest som jo.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.