Web d’Esquerra-Bunyola

Ja tenim web!: www.esquerra.cat/bunyola.

Per nosaltres, i pel projecte que és i vol ser Esquerra-Bunyola, aquesta és una eina importantíssima: representa la possibilitat real de comunicar-nos amb tots els bunyolins, la manera més senzilla i fàcil d'explicar qui som i què feim. Un espai de trobada per a tota la gent il·lusionada amb el seu poble, Bunyola.

És també el senyal que l'aposta d'Esquerra-Bunyola per les noves tecnologies és seriosa i creïble (i potser l'única…?).

Com diu el nostre secretari d'Imatge i Comunicació, Toni Muntaner,

"Inauguram aquesta web amb tantes ganes com iniciàrem aquest projecte. Amb l'esperit juvenil que ens caracteritza, ens proposam omplir-la de vida i frescor"

Mentre no en tenguem una, la pàgina serà la nostra petita 'seu': allà hi explicarem qui som, què pensam, què feim i què tenim pensat fer; hi penjarem els articles d'opinió i els comunicats, les notícies i els actes prevists. Serà la finestra per on seguir l'actualitat, la feina i la il·lusió d'aquesta aventura que se diu Esquerra-Bunyola.

Per a qualsevol suggeriment, proposta, o fins i tot queixa, el nostre correu electrònic és bunyola@esquerra.org.

Gràcies per visitar-nos!

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Web d’Esquerra-Bunyola

  1. Amadeu diu:

    Si aturam els desbarats prevists. Des d’Esquerra farem el que podrem per aturar-los, però en bona mesura, no depèn de nosaltres, sinó del suport que tenguem.

    Si se s’oragnitza qualque moguda (firmes, manifestacions, manifests, etc.), no dubteu que nosaltres hi serem.

  2. Amadeu diu:

    Per cert, en Perdiu Santa vivia a on és ca meva ara, a Ca ses Rosetes. Literalment, se l’aguantava amb paper de fumar…

Els comentaris estan tancats.