Presentació d’Esquerra a Palmanyola

Demà presentam l'agrupació d'Esquerra-Bunyola a Palmanyola. Palmanyola és el segon nucli en població del municipi: prop de 2000 persones hi viuen. La majoria són palmesans que s'han instal·lat a la urbanització, gent que fuig de la ciutat però que hi vol continuar a prop. Palmanyola és l'exemple més evident de la metropolitat de Bunyola. Potser ve per aquí la ignorància històrica entre Bunyola i Palmanyola: ells són 'de Palma', maldament no hi visquin; nosaltres som 'de Bunyola'. Diguem que sempre se'ls hem vist, des de Bunyola, com una rèmora, i ells ens pensen que només els volem per cobrar imposts. I potser de vegades pareix que és així…

Nosaltres, des d'Esquerra-Bunyola, pensam que ja és ben hora de superar aquesta brega inútil que provoca confusions, baralles i altres conflictes estúpids entre les dues administracions -l'Ajuntament i l'Entitat Local Menor de Palmanyola, l'única de les Balears-, i el que és més greu, entre els de Bunyola i els de Palmanyola. És ben hora d'acceptar que els de Palmanyola, si més no, municipalment, són també bunyolins, i necesisten l'atenció de l'Ajuntament tant com els del poble.

Demà, a les 20:30, a la Casa de Cultura de Palmanyola, presentarem aquestes idees i moltes altres, per Palmanyola, que també són per Bunyola.

Vos hi esperam.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Presentació d’Esquerra a Palmanyola

  1. Dessmond diu:

    Els Palmanyoleros no se senten molt bunyolins. I dubto que siguin molt nacionalistes.
    Conec Palamnyola perquè hi passo els estius. Hi viu la família de la meva dona, que són panesillos empeltats a l’area metropolitana de Bunyola.
    Que tingueu molta sort. Ja ens ho explicaràs.

Els comentaris estan tancats.