SOM Ràdio

SOM Ràdio va ser la primera emissora pública de les Illes Balears que parlava de música, de la que era en català i de la que no ho era, feta aquí o a fora; parlava de llibres, de cinema, de teatre, d'exposicions; parlava d'actualitat, de societat, però sobretot, parlava de cultura, i ho feia només en català. I per això la varen tancar.

Exactament 3 anys després del tancament, SOM Ràdio torna a sonar, ara per internet i gràcies a l'esforç privat de diverses entitats, amb l'OCB al capdavant.

Perquè encara hi SOM… i hi serem!

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.