De tornada

Sí, sí: feia molt de temps que no donava senyals de vida al blog. I ara que arriba -per fi!- l'hivern, arriba també el moment de la meva deshivernació. Imagín que en les dues setmanes que fa que no escric res, dec haver perdut una grapada de lectors, però… és que un no pot tenir temps per a tot! I és que durant aquesta breu temporada de descans blogaire, la meva preocupació principal ha estat acabar el quatrimestre de manera decent, això vol dir, sense haver-me de preocupar per si he de quedar una setmana més per aquí o no per recuperar qualque assignatura.

Ara comencen les meves vacacions escolars, però la resta no s'atura; se presenta un febrer mogudet, on haurem d'acabar de perfilar les eleccions a Bunyola, el tema del polígon i els nous urbanitzables (un Marratxí II, això és el que volen fer del nostre poble) i el que haurem de bregar per impedir-ho, veure què passa amb els pactes i despactes a les autonòmiques, l'aniversari de Quart Creixent, que serà sonat; i les accions que prepara el GOB, que duran feina i renou, i que han de servir per animar la traca final d'aquesta legislatura.

Tot això i molt més tendrà espai en aquest blog.

Com aquell qui diu, ja hi som…

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.