Primer any de vida d’aquest blog

I jo que ni me'n recordava, però ja fa un any i quatre dies que les 'Notes i apunts' aquestes estan en marxa; pareix mentida com passa el temps, tu… I pareix mentida la quantitat de coses i de temes sobre els quals se pot escriure en un any. Si hagués de fer un resum del blog en aquest temps… no sé si el sabria fer. Sí que puc dir que m'ha sorprès la petita notorietat que ha agafat l'invent amb relativa rapidesa (un any), el seguiment que encara ara en fan alguns regidors de Bunyola o la difusió dels posts que parlen de la crisi del PSM i el procés del Bloc.

És graciós trobar amics i coneguts -o de vegades, rebre un mail-, i que te diguin 'vaig llegir allò que vares escriure l'altre dia sobre el tema tal i me va agradar molt', o 'trob que tens raó amb allò que penjares', o 'ben dit, el post de l'altre dia; o al contrari, qualque vegadahe rebut una estirada d'orelles… En tot cas, és agraït veure que el que escrius té un interès per qualcú, hi estigui d'acord o no.

Molts dels articles passen de les 100 lectures, segons el comptador d'estadístiques de Blocat (quan funciona…), i molts altres, de les 200; però els més llegits, encara ara, són el del El Bloc als blogs i el que vaig escriure en saber-se la supressió del programa 'Si més no' de Catalunya Ràdio, Fins aviat, Rita.

Com deia, resumir tot un any en un sol escrit és complicat. Potser entre tots serà més fàcil, tots els que passant per aquí qualque vegada, deixant-hi els seus comentaris o fent-me'l a jo directament, m'han ajudat a escriure aquest blog. I a tots, moltes de gràcies.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Primer any de vida d’aquest blog

  1. potti diu:

    per molts d’anys! 😉

Els comentaris estan tancats.