Presentació de la candidatura d’Esquerra-Bunyola

Logo d'Esquerra

Benvolgut amic:

Em plau molt convidar-te a l’acte de presentació dels candidats d’Esquerra-Bunyola a l’Ajuntament de Bunyola.

Recordaràs el compromís que vàrem assumir en la nostra presentació, el de fer de Bunyola un municipi viu culturalment, cohesionat socialment i respectuós amb el seu paisatge i el seu entorn. Els esdeveniments i les notícies de les darreres setmanes al nostre poble ens fan evident que la necessitat d’aquest canvi és més urgent que mai. Per tot això, pensam que ara ha arribat el moment de presentar-te les persones que duran la teva veu, les teves propostes, les teves il·lusions i les teves inquietuds per fer d’aquest compromís una realitat.

Aquest divendres, dia 16, a partir de les 21h, al teatre de la Casa de Cultura de Bunyola, donarem el senyal de sortida a aquest projecte, a engrescador per a tots, però sobretot, per Bunyola.

T’hi esperam.

En nom de tota la Secció Local et saluda

Amadeu Corbera

 

President d’Esquerra-Bunyola.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.