Què va venir a fer n’Artur Mas a Mallorca?

Primer de tot, insultar Esquerra, que pel que es veu, és l'únic que sap fer, tant a Mallorca com al Principat, com al País Valencià, a Madrid o a Estrasburg si fa falta: és l'únic moment que en Mas és capaç de pensar en el país complet, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, per insultar Esquerra. Per anar contra els espanyols, no; ve a Mallorca i diu en Mas: contra els espanyols, vosaltres -mallorquins- anau fent, i nosaltres -principatins- farem pel nostre compte, i potser ens trobam i potser no. Segons la doctrina conver, els Països Catalans no existeixen, no se n'ha de parlar mai, no s'han d'esmentar, ni tan sols s'ha de plantejar el tema aquí o a Madrid; a no ser que sigui per insultar Esquerra…
 

[@more@]

M'he agafat unes vacacions bloguistes llargues, entre Barcelona i Bunyola: no he tengut gaire temps per escriure, però és que tampoc tenia gaire cosa a dir. I just ahir que me'n tornava, obr el diari i m'hi trob en Mas. Vaja! I de parella amb SAR Munar: no s'ajunten que no s'assemblin. I és lògic que CiU i UM vagin junts: dretans, neo-liberals, regionalistes, col·laboracionistes, plagats de franquistes reciclats, hipòcrites, nacionalistoides de barretina i rebossillo, encimentadors… Com bé confessa en Miquel Ramis, tant un com l'altre són els socis preferits del PP! El que és estrany és que hagin passat tants anys per arribar a veure aquesta foto.

I a part de la foto, que és el que més li agrada, què hi ha fet, en Mas a Mallorca, a més d'insultar Esquerra? Home, és evident que, de passada, també s'ha carregat l'acord amb el PSM, per molt que digui que no és exactament així: ja era hora! Ho vaig escriure fa temps, que si una cosa bona havia tengut el darrer congrés del PSM era això mateix, desferrar-se dels de CDC. El PSM té molts de defectes, més dels que a mi m'agradaria…, però no és un partit de dretes ni de venuts, i la seva gent és bastant coherent amb allò que predica -una altra cosa és que el que predica agradi o no-; només en dos pobles, en 30 anys d'història, el PSM s'ha atrevit a pactar amb el PP, i cap dels dos regidors que s'atreviren a fer-ho estan avui al partit: un ja corre darrera la Princesa, a mem què rampinya, i a l'atre se li ha perdut la pista. I per molts de temps.

L'expedició d'en Mas, però, tenia una altra finalitat, jo crec, molt més interessant, formativa i tot, per a la parròquia convergent; i és que el de CiU n'ha d'aprendre molt, de la Princesa, que és més llesta que la fam. Perquè desprées diguin que els catalans això o allò… Què va!: en Mas és el més votat, el més guapo, el que millor es pentina i s'engomina, i no aconsegueix res més que estar a l'oposició; na Munar és la manco votada, no és la més guapa –n'Armengol li guanya, trob jo-, ni la que millor es pentina i vesteix -i ho intenta, això sí, però de porc i de senyor se n'ha de venir de casta…-, però no sap què és, no ho ha sabut mai, això d'estar a l'oposició. Té, la Princesa, la recepta que tant cerca en Mas, que tant li agrada de tastar, i que tan de mal pair li fa després: la de com pactar amb el PP les barbaritats que faci falta i continuar en el poder… De ben segur que en Mas ja frissa per poder posar en pràctica el que haurà après a Mallorca. A l'Ajuntament de Barcelona, per exemple…?

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Què va venir a fer n’Artur Mas a Mallorca?

Primer de tot, insultar Esquerra, que pel que es veu, és l'únic que sap fer, tant a Mallorca com al Principat, com al País Valencià, a Madrid o a Estrasburg si fa falta: és l'únic moment que en Mas és capaç de pensar en el país complet, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, per insultar Esquerra. Per anar contra els espanyols, no; ve a Mallorca i diu en Mas: contra els espanyols, vosaltres -mallorquins- anau fent, i nosaltres -principatins- farem pel nostre compte, i potser ens trobam i potser no. Segons la doctrina conver, els Països Catalans no existeixen, no se n'ha de parlar mai, no s'han d'esmentar, ni tan sols s'ha de plantejar el tema aquí o a Madrid; a no ser que sigui per insultar Esquerra…

[@more@]

M'he agafat unes vacacions bloguistes llargues, entre Barcelona i Bunyola: no he tengut gaire temps per escriure, però és que tampoc tenia gaire cosa a dir. I just ahir que me'n tornava, obr el diari i m'hi trob en Mas. Vaja! I de parella amb SAR Munar: no s'ajunten que no s'assemblin. I és lògic que CiU i UM vagin junts: dretans, neo-liberals, regionalistes, col·laboracionistes, plagats de franquistes reciclats, hipòcrites, nacionalistoides de barretina i rebossillo, encimentadors… Com bé confessa en Miquel Ramis, tant un com l'altre són els socis preferits del PP! El que és estrany és que hagin passat tants anys per arribar a veure aquesta foto.

I a part de la foto, que és el que més li agrada, què hi ha fet, en Mas a Mallorca, a més d'insultar Esquerra? Home, és evident que, de passada, també s'ha carregat l'acord amb el PSM, per molt que digui que no és exactament així: ja era hora! Ho vaig escriure fa temps, que si una cosa bona havia tengut el darrer congrés del PSM era això mateix, desferrar-se dels de CDC. El PSM té molts de defectes, més dels que a mi m'agradaria…, però no és un partit de dretes ni de venuts, i la seva gent és bastant coherent amb allò que predica -una altra cosa és que el que predica agradi o no-; només en dos pobles, en 30 anys d'història, el PSM s'ha atrevit a pactar amb el PP, i cap dels dos regidors que s'atreviren a fer-ho estan avui al partit: un ja corre darrera la Princesa, a mem què rampinya, i a l'atre se li ha perdut la pista. I per molts de temps.

L'expedició d'en Mas, però, tenia una altra finalitat, jo crec, molt més interessant, formativa i tot, per a la parròquia convergent; i és que el de CiU n'ha d'aprendre molt, de la Princesa, que és més llesta que la fam. Perquè desprées diguin que els catalans això o allò… Què va!: en Mas és el més votat, el més guapo, el que millor es pentina i s'engomina, i no aconsegueix res més que estar a l'oposició; na Munar és la manco votada, no és la més guapa –n'Armengol li guanya, trob jo-, ni la que millor es pentina i vesteix -i ho intenta, això sí, però de porc i de senyor se n'ha de venir de casta…-, però no sap què és, no ho ha sabut mai, això d'estar a l'oposició. Té, la Princesa, la recepta que tant cerca en Mas, que tant li agrada de tastar, i que tan de mal pair li fa després: la de com pactar amb el PP les barbaritats que faci falta i continuar en el poder… De ben segur que en Mas ja frissa per poder posar en pràctica el que haurà après a Mallorca. A l'Ajuntament de Barcelona, per exemple…?

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.