Ja ha començat la campanya

Ja ha començat la campanya. Just fa dues horetes i busques, quasi tres, de fet, que ja es pot demanar oficialment el vot: cartells i parets brutes d'adhesius, actes cada dia, reunions, i promeses amb xocolata, desfeta, és clar… Tot això i més durant quinze dies. Jo som davant el balcó, el cel és ben negre i la finestra, ben oberta: hi fa bon estar, amb la mica d'oratge que hi ha. La vista no és res de l'altre món, qui estigui acostumat als patis interiors ho entendrà; des d'aquí veig que el de davant tampoc té son, o és que s'ha deixat un llum encès. N'hi ha un altre que també vetla, pareix, o també se n'ha anat a jeure sense apagar-ho tot. Les nits d'estiu -i avui qualsevol diria que ho és- són bastant quietes, i més si vius a un entresol sense vistes al carrer: silenci absolut i moviment zero. Si aturàs la música, sentiria la remor de la ciutat, però com si com si jo no en formàs part i fos molt enfora, apagada, envellutada. Tots els blaus m'acompanyen, el saxo ressona, la trompeta brilla com sempre, i tots dos contrasten perfectament amb la negror amb sordina que arriba fins i tot en aquest interior d'illa.

Pel dematí seré a Mallorca, i esper dinar a Bunyola. Ja ha començat la campanya. Molta de sort!

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Ja ha començat la campanya

Els comentaris estan tancats.