Sense novetats per Bunyola

No és que el blog estigui de vacacions, ni el bloguista tampoc. Després de les eleccions, de mica en mica, es va aclarint qui seran els responsables de cada àrea al Govern, al Consell (per primera vegada, amb un Conseller d'Esquerra), i a la majoria d'ajuntaments. A tots? No, a Bunyola no.

Fa més d'un mes de les eleccions, i encara estam sense regidories assignades. El temps passa i ningú sap res de cap convocatòria del ple que ha d'assignar les àrees i establir el funcionament de l'Ajuntament per aquests quatre anys. Es coneixen alguns noms, i de fet, qualque nom d'aquests ja ha hagut d'anar a qualque reunió per donar explicacions… d'un càrrec que encara no té. Explicacions com per exemple de l'assumpte dels preus de l'escoleta d'estiu, que d'un any per l'altre han pujat prop d'un 40%. Des d'Esquerra ens agradarà saber, d'entrada, com s'han fet els números que justifiquen aquesta pujada, i després haurem de veure si realment són justificables o no, si era factible que fos més barat o si el nou equip de govern no està disposat a assumir segons quines despeses. És clar, tot això ho sabrem quan sapiguem a qui ens hem de dirigir i a qui s'han de demanar comptes.

A falta d'emocions més interessants, i que a Bunyola la cosa està aturada, com a mínim aquesta setmana tendrem a la fi la investidura de n'Antich…

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.