Espanya, un regne modern (res a veure amb el Marroc, per exemple)

El regne del Marroc va tancar a la presó el periodista Alí Lamrabet per satiritzar la monarquia: és que, segons s'explica per Europa, els països islàmics -on està prohibit dibuixar la cara del Profeta Mahoma- tenen problemes per reconèixer el dret a la llibertat de premsa i d'expressió.

El regne d'Espanya, en canvi, un estat modern, europeu, i amb una democràcia consolidada, no tancarà -…- els periodistes d'El Jueves per satiritzar la monarquia: n'ha tengut suficient amb segrestar-los la revista d'aquesta setmana. El regne d'Espanya, modern i europeu, només tanca diaris i tortura periodistes si aquests són independentistes. Amb els periodistes republicans no les fan, aquestes coses; de moment. És que, a diferència de la monarquia 'medieval' alauita, els borbons representen l'essència contemporània de la democràcia-espanyola, 71 anys després de l'inici de la dictadura franquista.

P.D.: Segresteran també el company Andreu Oliver i l'amic conseller Joan Lladó per aquestes declaracions? Seran torturats els companys de Maulets per la seva campanya? Durant les vacacions que ahir varen començar, la família reial segueix fent la 'feina' que diu El Jueves que fan? O en descansen?

 
 
 

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.