Raixa inaugurada

Ja tenim Raixa! Vaja, tenen els del Govern Espanyol -amb el Consell de comparsa inaugural-, una possessió preciosa per venir-hi a passar l'estiu amb cursets interessants. Tanta de comèdia, retard amb les obres -no sense polèmica-, voltes i més voltes sense saber què fer-ne, per acabar amb la ministra contemplant la seva nova residència d'estiu, per a ella i alguns alts funcionaris…

Com deia, tots aquests ja tenen Raixa; supòs que de tant en quan deixaran que qualcú del Consell hi vagi a passejar, pels jardins, que són tan i tan famosos i esplèndids. Raixa és una de les grans possessions del terme de Bunyola, però ara que és pública, els bunyolins no tenim res de res: ni finca, ni centre cultural, ni ambiental, ni cap tipus de control ni paraula sobre la finca.

Fa temps, en un post, ja comentava que no podia ser que l'Ajuntament no tengués cap responsabilitat sobre Raixa. Però fins avui, ningú n'havia parlat. Hem hagut de ser els d'Esquerra, a l'ajuntament i al Consell, els que haguem tret el tema per primera vegada: al ple de dimarts que ve es discutirà una moció nostra en aquest sentit. Raixa també ha de ser pels bunyolins. I confiam que cap dels partits presents a Bunyola hi podrà votar en contra (no s'entendria): seran conseqüents els mateixos partits al Consell, Parlament, o fins i tot a Madrid? Reclamaran a totes les institucions, on també hi és present Esquerra, el control de Raixa per les institucions balears, començant per l'ajuntament del terme municipal? Comfiem-hi, siguem generosos (…), i confiem que, d'aquí a un temps, els bunyolins, i tots els mallorquins, guanyem un meravellós espai cultural.

[@more@]

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.