Esquerra-Bunyola fa feina

L'altre dia em comentava una compatriota bunyolina, xerrant de l'Ajuntament i de com funciona el poble, de la feina que fa Esquerra-Bunyola, que 'precisament a voltros vos votàrem perquè féssiu feina!'. És a dir: que no ha de ser un mèrit de la gent d'Esquerra el que facem feina, sinó més aviat una exigència, 'el que ens pertoca'. Vist així, que presentem CINC MOCIONS i UNA PREGUNTA al ple de dimarts hauria de ser la cosa més normal del món, que per nosaltres ho serà. Tanmateix, això no deixa de tenir un regust d'estranyesa en un municipi, petit, on massa vegades els problemes no s'encaren sinó que s'obliden i es deixen passar…
 

[@more@]

Les mocions seran per debatre:

l'estat de la recollida de fems, que fa mesos que no funciona. Cada dia el poble està més brut, poc cuidat, i el reciclatge, que tan bons resultats havia donat al principi, ara fa  any i mig, comença a quedar tapat entre el desgavell i la brutor.

la creació d'un delegat d'esports, un tècnic, encarregat de gestionar professionalment les infraestructures esportives de Bunyola (futur? pavelló i camp de futbol) i tota l'àrea d'esports.

la creació d'una comissió per l'escola nova, formada per representants de tots els partits, de l'APIMA i del Claustre. És, textualment, la mateixa proposta que va fer el Consell Escolar del C. P. Mestre Colom i és probable que sigui retirada al moment, ja que l'equip de govern ha acceptat de debatre -i aprovar- el text del Consell Escolar.

la modificació del PTI per eliminar la referència al polígon d'Es Rafalot que tanta de polèmica va dur a Bunyola just abans de les eleccions. Quasi tots els partits (PP inclòs), més prest o més tard, s'hi mostraren en contra, d'aquest polígon. La sorpresa seria que ara, just mig any després, haguessin canviat d'opinió. Però vaja, ja res ens ve de nou

la necessitat de netejar els torrents del municipi, que estan bruts, plens de terra i residus que molesten al pas de l'aigua. A Mallorca mai hi plou fort, fins que un dia hi plou fort, i els casos recents d'Esporles i Puigpunyent mostren què passa si els torrents estan bruts.

La pregunta és per la queixa que ens ha fet arribar una veïnada del Pla de Sa Coma, molesta amb els renous que han hagut d'aguantar des de l'estiu, sobre la possible construcció il·legal d'una nau i una 'estació intermodal' (!) allà mateix, promoguda pel Tren de Sóller, i que, segons pareix, incompliria tant el PTI com el Pla Sectorial de Transports.

Mola feina per a un sol regidor, l'amic Andreu. Però vaja, és que per això la gent ens va votar.

P.D.: Per rebre els comunicats que feim, o altres informacions, basta enviar un mail a bunyola@esquerra.org, i així rebreu un 'Esquerra-Bunyola informa'.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Esquerra-Bunyola fa feina

L'altre dia em comentava una compatriota bunyolina, xerrant de l'Ajuntament i de com funciona el poble, de la feina que fa Esquerra-Bunyola, que 'precisament a voltros vos votàrem perquè féssiu feina!'. És a dir: que no ha de ser un mèrit de la gent d'Esquerra el que facem feina, sinó més aviat una exigència, 'el que ens pertoca'. Vist així, que presentem CINC MOCIONS i UNA PREGUNTA al ple de dimarts hauria de ser la cosa més normal del món, que per nosaltres ho serà. Tanmateix, això no deixa de tenir un regust d'estranyesa en un municipi, petit, on massa vegades els problemes no s'encaren sinó que s'obliden i es deixen passar…
 

[@more@]

Les mocions seran per debatre:

l'estat de la recollida de fems, que fa mesos que no funciona. Cada dia el poble està més brut, poc cuidat, i el reciclatge, que tan bons resultats havia donat al principi, ara fa  any i mig, comença a quedar tapat entre el desgavell i la brutor.

la creació d'un delegat d'esports, un tècnic, encarregat de gestionar professionalment les infraestructures esportives de Bunyola (futur? pavelló i camp de futbol) i tota l'àrea d'esports.

la creació d'una comissió per l'escola nova, formada per representants de tots els partits, de l'APIMA i del Claustre. És, textualment, la mateixa proposta que va fer el Consell Escolar del C. P. Mestre Colom i és probable que sigui retirada al moment, ja que l'equip de govern ha acceptat de debatre -i aprovar- el text del Consell Escolar.

la modificació del PTI per eliminar la referència al polígon d'Es Rafalot que tanta de polèmica va dur a Bunyola just abans de les eleccions. Quasi tots els partits (PP inclòs), més prest o més tard, s'hi mostraren en contra, d'aquest polígon. La sorpresa seria que ara, just mig any després, haguessin canviat d'opinió. Però vaja, ja res ens ve de nou

la necessitat de netejar els torrents del municipi, que estan bruts, plens de terra i residus que molesten al pas de l'aigua. A Mallorca mai hi plou fort, fins que un dia hi plou fort, i els casos recents d'Esporles i Puigpunyent mostren què passa si els torrents estan bruts.

La pregunta és per la queixa que ens ha fet arribar una veïnada del Pla de Sa Coma, molesta amb els renous que han hagut d'aguantar des de l'estiu, sobre la possible construcció il·legal d'una nau i una 'estació intermodal' (!) allà mateix, promoguda pel Tren de Sóller, i que, segons pareix, incompliria tant el PTI com el Pla Sectorial de Transports.

Mola feina per a un sol regidor, l'amic Andreu. Però vaja, és que per això la gent ens va votar.

P.D.: Per rebre els comunicats que feim, o altres informacions, basta enviar un mail a bunyola@esquerra.org, i així rebreu un 'Esquerra-Bunyola informa'.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Esquerra-Bunyola fa feina

L'altre dia em comentava una compatriota bunyolina, xerrant de l'Ajuntament i de com funciona el poble, de la feina que fa Esquerra-Bunyola, que 'precisament a voltros vos votàrem perquè féssiu feina!'. És a dir: que no ha de ser un mèrit de la gent d'Esquerra el que facem feina, sinó més aviat una exigència, 'el que ens pertoca'. Vist així, que presentem CINC MOCIONS i UNA PREGUNTA al ple de dimarts hauria de ser la cosa més normal del món, que per nosaltres ho serà. Tanmateix, això no deixa de tenir un regust d'estranyesa en un municipi, petit, on massa vegades els problemes no s'encaren sinó que s'obliden i es deixen passar…
 

[@more@]

Les mocions seran per debatre:

l'estat de la recollida de fems, que fa mesos que no funciona. Cada dia el poble està més brut, poc cuidat, i el reciclatge, que tan bons resultats havia donat al principi, ara fa  any i mig, comença a quedar tapat entre el desgavell i la brutor.

la creació d'un delegat d'esports, un tècnic, encarregat de gestionar professionalment les infraestructures esportives de Bunyola (futur? pavelló i camp de futbol) i tota l'àrea d'esports.

la creació d'una comissió per l'escola nova, formada per representants de tots els partits, de l'APIMA i del Claustre. És, textualment, la mateixa proposta que va fer el Consell Escolar del C. P. Mestre Colom i és probable que sigui retirada al moment, ja que l'equip de govern ha acceptat de debatre -i aprovar- el text del Consell Escolar.

la modificació del PTI per eliminar la referència al polígon d'Es Rafalot que tanta de polèmica va dur a Bunyola just abans de les eleccions. Quasi tots els partits (PP inclòs), més prest o més tard, s'hi mostraren en contra, d'aquest polígon. La sorpresa seria que ara, just mig any després, haguessin canviat d'opinió. Però vaja, ja res ens ve de nou

la necessitat de netejar els torrents del municipi, que estan bruts, plens de terra i residus que molesten al pas de l'aigua. A Mallorca mai hi plou fort, fins que un dia hi plou fort, i els casos recents d'Esporles i Puigpunyent mostren què passa si els torrents estan bruts.

La pregunta és per la queixa que ens ha fet arribar una veïnada del Pla de Sa Coma, molesta amb els renous que han hagut d'aguantar des de l'estiu, sobre la possible construcció il·legal d'una nau i una 'estació intermodal' (!) allà mateix, promoguda pel Tren de Sóller, i que, segons pareix, incompliria tant el PTI com el Pla Sectorial de Transports.

Mola feina per a un sol regidor, l'amic Andreu. Però vaja, és que per això la gent ens va votar.

P.D.: Per rebre els comunicats que feim, o altres informacions, basta enviar un mail a bunyola@esquerra.org, i així rebreu un 'Esquerra-Bunyola informa'.

Quant a amadeu

En haver fet els 18, vaig decidir partir cap a Barcelona a estudiar música a l\'Escola Superior de Música de Catalunya, en l\'especialitat de Musicologia. Anys abans havia nascut a Bunyola, Mallorca, un mes d\'abril de 1985. De ben petit m\'ensenyaren a respectar i estimar la llengua i el país, i la música, és clar... Això ha fet que moltes de vegades, en lloc d\'estudiar, me dediqui a ficar-me en organitzacions i truis diversos, com el GOB, les JERC, el BEI i la CEPC, els Joves de Mallorca per la Llengua, ERC, Sa Sargantana i l\'Obra Cultural Balear. I des de fa poc, també membre de la Junta Directiva del GOB.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.